JOHN DEERE ESITTELEE UUDEN 6M-TRAKTORISARJAN

Välitöntä tuottavuutta – tehokas, nopea, intuitiivinen

Walldorf, 25. kesäkuuta 2024 – John Deere esittelee tänään uuden 6M-traktorisarjan, jonka mallivalikoima on merkittävästi laajentunut. Sarja tarjoaa nyt yhteensä 17 mallia*, joista 10 on yli 150 hv ja jotka sopivat mitä monipuolisimpiin maatilan tarpeisiin. Kompaktista 6M 95:stä tehokkaaseen 6M 250:een sarja kattaa eri runkokokoluokkia ja tarjoaa nyt entistä enemmän valinnanvaraa viljelijöille, jotka etsivät suorituskykyisiä ja helppokäyttöisiä traktoreita. Huomionarvoisia lisäyksiä ovat suuritehoinen 4-sylinterinen 6M 150 ja paranneltu 6-sylinterinen 6M 145. Erittäin pitkän 2 900 mm:n akselivälin 6M 230- ja 6M 250 -mallit laajentavat entisestään malliston yläpäätä. Kaikissa malleissa on 4,5- tai 6,8-litrainen moottori ja ne tarjoavat jopa 20 hevosvoiman lisätehon (nimellisteho) kuljetus- tai voimanottokäyttöön Intelligent Power Management (IPM) -järjestelmän avulla.
Laaja valikoima vaihteistovaihtoehtoja, tunnetusta ja hyväksi todetusta mekaanisesta PowrQuadTM Plus vaihteistosta portaattomaan AutoPowrTM-teknologiaan, varmistaa optimaalisen suorituskyvyn kaikkiin tarpeisiin. Tämän lisäksi kaikki 6-sylinteriset 6M-mallit voidaan varustaa suuremmilla hyrauliikkaöljypumpuilla, jotka tuottavat 155 l/min tai jopa 195 l/min mahdollistaen maksimaalisen tuottavuuden suuria työkoneita käytettäessä. Useammat ja suuremmat rengasvaihtoehdot mahdollistavat pienemmän pintapaineen, mikä vähentää maaperän tiivistymistä. Traktorin intuitiivista käsittelyä ja hallintaa varten uudessa 6M-sarjassa on muokattavissa olevat ohjaustoiminnot sekä uusi kulmapilarin näyttö, joka on suurempi ja täysin graafinen ja jonka avulla viljelijät voivat säätää aiempaakin enemmän traktorin asetuksia.

Laajennettu mallivalikoima

6M-traktorisarjassa on nyt 17 mallia, joista 10 on yli 150 hv ja jotka sopivat monenlaisiin maatilan toimintoihin. Kompaktista 6M 95:stä, jonka maksimiteho IPM:n kanssa on 120 hv, joka on ihanteellinen etukuormaintyöhön ahtaissa tiloissa, tehokkaaseen 6M 250:een, joka tarjoaa John Deere Walldorf GmbH & Co. KG • Sitz Walldorf • Amtsgericht Mannheim HRA 707944 Persönlich haftende Gesellschafterin: John Deere Walldorf GmbH, Sitz Luxemburg, Handelsregister Nr.: R.C.S. Luxemburg B220944 Geschäftsführer: Christian Eichholtz, Deanna Kovar, Alejandro Sáyago, Matthias Steiner, Günther Sucietto Julkinen

281 hv:n maksimimoottoritehon (IPM) raskaaseen työhön ja mahtavat maantieominaisuudet. Uusi 6M-sarja tarjoaa tehokasta ja monipuolista suorituskykyä eri runkokokoluokissa.
Pienirunkoisten luokkaan liittyy uusi 6M 150 suurihevosvoimaisena mallina, joka on poikkeuksellisen tehokas 177 hv:n maksimiteholla IPM:n kanssa, mutta myös kompakti ja ketterä. Keskikokoisten runkojen luokassa 6M 145 -malliin on päivitetty kuusi sylinteriä neljän sijaan ja uusien 6M 165- ja 6M 185 -mallien lisääminen tekee luokasta entistä monipuolisemman. Suurirukoisten kokoluokkaan on lisätty myös kaksi mallia, 6M 220 ja 6M 240, jotka tarjoavat jämäkkää suorituskykyä ja monipuolisuutta vaativiin tehtäviin. Erittäin suurirunkoisten kokoluokassa on nyt upouudet 6M 230- ja 6M 250 -mallit, jotka asettavat uudet standardit tehoon ja tehokkuuteen laajemmissa työtehtävissä.
”Uusi muotoilu ja ohjausominaisuudet, joita tarjoamme koko mallivalikoimassa, mahdollistavat traktorin intuitiivisen ja suoraviivaisen käytön”, sanoo 6M-traktorien Euroopan tuotemarkkinointipäällikkö Philippe Steinmann. ”Tämä antaa viljelijöille laajan valikoiman vaihtoehtoja, jotka vastaavat heidän erityistarpeitaan ja mieltymyksiään.”

Tehokas ja nopea 50 km/h -lisävarusteena

4,5 tai 6,8 litran John Deere -moottoreilla varustetut ja jopa 281 hv:aa IPM:llä tarjoavat 6M-sarjan traktorit antavat poikkeuksellisen suorituskyvyn. IPM-järjestelmä tuottaa jopa 20 hv:aa lisää (nimellisteho) kuljetus- ja voimanottotyöskentelyssä, joten viljelijät pystyvät tehokkaasti suorittamaan vaativiakin tehtäviä. Vaihteistovaihtoehtoja ovat pehmeästi vaihtava mekaaninen PowrQuadTM Plus, nopeuteen sopeutuva AutoQuadTM Plus, parannettua automaatikkaa sisältävä CommandQuadTM Plus ja portaaton, hydro-mekaaninen AutoPowrTM-teknologia. Kompaktin CommandARMTM-vaihtoehdon lisäksi AutoPowrTM-vaihteisto on saatavilla myös oikeanpuoleisella konsolilla kuljettajille, jotka haluavat mukavuutta mutta suosivat yksinkertaisempaa ohjausyksikköä. Kaikkiin malleihin saa 50 km/h vaihtoehdon, joka säästää arvokasta aikaa maantiekuljetuksessa ja tehostaa näin kokonaistuottavuutta.
Uudet 6M-traktorit on suunniteltu käsittelemään vaativia tehtäviä tehokkaasti ja nopeasti. Ne perustuvat ainutlaatuiseen ja hyväksi todettuun yksirunkoranteeseen ja niiden takanostolaitteen nostokyky on mallista riippuen 5,7–9,9 t, joten ne pystyvät käsittelemään isoja kuormia ja työkoneita, kuten suuria kylvökoneita tai auroja. Paine- ja virtauskompensoitu hydrauliikkajärjestelmä tuottaa 114–195 litraa minuutissa, mikä varmistaa maksimaalisen tuottavuuden jokaisessa työssä. Lisäksi 6M-traktorisarjan malleissa on laaja valikoima akseli- ja rengasvaihtoehtoja, kuten laippa-akseleita ja säädettäviä taka-akseleita. Nämä vaihtoehdot lisäävät monipuolisuutta ja tuottavuutta ja auttavat vähentämään maaperän tiivistymistä, mikä pitää maaperän terveempänä. Samalla kuitenkin toiminnan tehokkuus säilyy.
Philippe Steinmann: ”Tämä tehon, hyötykuormakapasiteetin, hydraulisen suorituskyvyn ja akselivaihtoehtojen yhdistelmä tekee 6M-sarjan malleista luotettavan ja tehokkaan valinnan maanviljelijöille, jotka etsivät suorituskykyisiä, monipuolisia, suurta mukavuutta tarjoavia traktoreita ja ovat samalla mahdollisimman käteviä ja yksinkertaisia käyttää.”

Intuitiivinen käsittely ja ohjaus

Uudessa sarjassa on muokattavissa olevat ohjaustoiminnot, ja voit valita oikeanpuoleisen konsolin tai kompaktin CommandARMinTM personoituun käyttöön. Uusi kulmapilarin näyttö, joka sijaitsee A-pilarissa, antaa käyttäjille täydellisesti organisoidun ja helposti säädettävän yleisnäkymän traktorin avaintoiminnoista, mikä lisää käyttötehokkuutta. Panoraamakaton ja suuren lasipinta-alan avulla kuljettajat voivat tehdä tarkkaa ja nopeaa työtä etukuormaimella. TLSTM-etuakselin jousitus ja ohjaamon mekaaninen jousitus varmistavat tasaisen ja mukavan ajon myös haastavissa maastoissa.

Täsmäviljelyä tarpeen mukaan

Teräväpiirtoisella, universaalilla 10,1” G5-näytöllä tai 12,8” G5Plus -näytöllä, käyttäjät voivat saumattomasti yhdistää ISOBUS-työkoneensa ja parantaa John Deere täsmäviljelyteknologian tuottavuutta. Toiminnot, kuten AutoTracTM, lohkoautomatiikka ja säädettävä levitysmäärä, tarjoavat täsmäviljelyratkaisuja, jotka optimoivat pellon suoritustason. Data Sync mahdollistaa peltotietojen ja ajolinjojen langattoman jakamisen koneiden välillä, mikä virtaviivaistaa toimintoja ja maksimoi tehokkuuden.

Aina ajan tasalla

JDLinkinTM integrointi tarjoaa etäkäyttäjätukea ja varmistaa, että kaikki uudet 6M-traktorimallit saavat viimeisimmät ohjelmistopäivitykset langattomasti, jolloin ne pysyvät viimeisimpien teknologisten kehitysaskeleiden tasalla.