Golf- ja urheilukenttälaitteet

Kun teet töitä siellä, missä toiset pelaavat, tarvitset välinekumppanin, joka varmasti pitää kentän täydellisessä kunnossa.

Voit luottaa John Deeren tukevan sinua huippuluokan koneilla, ennakoivalla tekniikalla ja luotettavalla tuella kaikissa golf- ja urheilukenttävälineiden tarpeissasi.

Kattava valikoimamme niin golf- ja urheilukentille kuin kiinteistönhoitoon

Valikoimastamme löydät golf- ja urheilukentille tarkoitetut koneet ja laitteet John Deere sekä Redexim -tuotevalikoimista. Kattava valikoimamme koostuu muun muassa John Deeren väylä-, viheriö ja karheikkoleikkureista, bunkkerikoneista, ruiskutuslaitteista ja ilmastimista. Redexim-tuotevalikoimamme täydentää konevalikoimaa työlaitteilla kuten kylvökoneilla, harjalaitteilla ja katehiekottimilla.

Kiinteistönhoidon tueksi meiltä löytyvät ammattimaiseen nurmenleikkuuseen tarkoitetut John Deere -leikkurit: X-sarjan ammattileikkurit sekä ZTrak-paikallaan kääyntyvät ajoleikkurit.

Kiinteistötraktoreista valikoimastamme löytyvät John Deere 2R-4R-sarjojen mallit, joilla hoituvat monipuolisesti eri työt niin kiinteistöjen, kuntien kuin vaikkapa hevostallien töissä.

Tutustu tarkemmin