Witraktor palvelut

Deere Crew Finland

OSANA DEERE CREW FINLAND –TIIMIÄ SAAT USEITA ETUUKSIA

Tässä tiimissä pidämme huolta, että saat parhaat edut vain täyttämällä henkilötietosi. Tiimiläisenä saat VIP-pääsyn Witraktorin tapahtumiin, Basic-tason luottotiliin John Deeren varaosa- ja huoltopalveluihin.

Tutustu alta tarkemmin etuuksiisi!

Varaosapalvelut ja huolto koko maan kattavasti

Asiointi varaosapalveluiden sekä huollon osalta helpottuu niin Witraktorin omissa toimipisteissä kuin myös Witraktorin valtuutetuissa sopimushuoltopisteissä. Tiimiläisenä saat halutessasi Basic-tason luotollisen tilin Wihuri Oy:n omien toimipisteiden John Deeren varaosa- ja huoltopalveluihin. Tilin luottolimiitti on sovitettavissa tilasi tarpeisiin. Lisäksi tiimiläisenä olet oikeutettu alennuksiin ostoksistasi sekä erityisiin VIP-kampanjoihin.

Asiakastarinat

Kutsu VIP-tapahtumiin sekä tuotekoulutuksiin

Kutsu VIP-tapahtumiin sekä tuotekoulutuksiin Saat ensisijassa tiedon Witraktorin tapahtumista, joihin sinulla on ensiluokkainen VIP-pääsy. Lisäksi pääset Witraktorin tuotekoulutuksiin, jotta saat parhaan hyödyn koneestasi.

Deere Crew Finland -tiimipaita

Tuleehan tiimillä olla tietty joukkuepaita. Täytä tietosi alla olevasta painikkeesta niin postitamme sinulle eksklusiivisen sekä täysin ympäristöystävällisen tiimipaidan.