Expert Check ja Expert Check 7+

Expert Check – Paranna käyttöastetta ja toiminta-aikaa, alenna kustannuksia ja aja turvallisemmin, sekä mukavammin.

Onpa John Deeren koneesi minkä ikäinen hyvänsä – Expert Check -tarkastus auttaa saavuttamaan nämä tavoitteet.Expert Check on saatavilla traktoreihin, leikkuupuimureihin, ajosilppureihin, ruiskutuslaitteisiin ja paalaimiin sekä maisemointi- ja puistonhoitokoneisiin.

Varmista työkoneesi optimaalinen suorituskyky sesongin aikana ja valitse Expert Check -tarkastus: Ennaltaehkäise, älä korjaa

Kaikki tarvitsemasi yhdellä hinnalla – Maksat vain siitä, mitä haluat koneellesi tehtävän Expert Check -tulosten perusteella.

Tarkastus perustuu 80 eri kohtaan sekä valtavaan määrää kerättyä tietoa. Tietoa kertään yli 260 000 yhdistetystä koneesta, yli 2 000:lta jälleenmyyjän teknikolta ja 200:lta tehtaan asiantuntijalta saatuihin, jatkuvasti päivitettäviin tietoihin, jotka ovat kaikkien jälleenmyyjien käytettävissä.

Expert Check tarjoaa optimoidut käyttöedut

Witraktorilla toimimme John Deeren valtuutettuna jälleenmyyjänä ja vain meidän Expert Check -teknikot pääsevät käsiksi tehtaan työkaluihin, analytiikkaan ja ohjelmistoon, joiden avulla he voivat tuottaa kattavan raportin traktorisi tilasta ja yksilöidyistä tarpeista. Näiden laadukkaiden tietojen perusteella voit tehdä älykkäämpiä kunnossapito- ja korjauspäätöksiä.

Expert Check -tarkastus 7+

Tämä tarkastus sopii sinulle täydellisesti, jos John Deere -koneesi on yli seitsemän vuotta vanha. Expert Check 7+ tuottaa yksityiskohtaisen raportin, josta ilmenee koneesi kunto. Saat huollolta tarpeitasi vastaavan tarjouksen, John Deeren-alkuperäisosilla, tehdaskunnostetuilla Reman- tai Alternatives-varaosilla.