Witraktor huoltopaketit

Huolto- ja varaosapaketit

KIINTEÄHINTAISET HUOLTOPAKETIT TILALLE TOIMITETTUNA TAI TÄYDENPALVELUN WITRAKTOR HUOLTOSOPIMUS!

Witraktor kiinteähintaiset huolto- ja varaosapaketit

Huolto- ja varaosapaketteja on saatavana valmiina tai räätälöityinä paketteina. Huoltopaketit sisältävät aina kaikki tarvittavat varaosat huollettavaan kohteeseen, varaosapaketit sisältävät kaikki vaihtoon tarvittavat osat ilman työtä.

Huoltopaketteja on joka mallisarjalle kaksi: Laajahuolto ja kausihuolto. Perushuoltopaketteja on mahdollisuus räätälöidä ja täydentää tarpeen mukaan lisäpaketeilla, joita löytyy useita eri mallisarjoihin. Lisäpaketit sisältävät huoltotoimenpiteitä tai yleisimpiä korjauksia kiinteään hintaan.

Witraktor huoltosopimus – Kaikki mitä koneesi tarvitsee, yhdellä hinnalla.

Witraktor huoltosopimus sisältää kaikki valmistajan laatimat tuntiperusteisen huolto-ohjelman mukaiset huolto-osat ja huoltotyön ammattilaisen suorittamana, kiinteään hintaan. Lisäksi kaikkiin Witraktor huoltosopimuskoneisiin tehdään ilmainen Expert Check! Huolla ja korjaa tänään ja maksa vuoden loppuun mennessä tai huoltosopimuksen mukaisissa erissä. Sopimuksen kesto: 1-2 vuotta kerrallaan.*

Witraktor huoltosopimus aloitetaan aina Expert Checkillä, mikäli koneen ensitarkastuksessa löytyy korjattavaa on kustannukset mahdollista siirtää sopimukselle, jolloin ne voidaan jakaa koko sopimuskaudelle. Mikäli huollon yhteydessä ilmenee lisäkorjaustarpeita on huoltomme yhteydessä asiakkaaseen korjaustöiden suorittamisesta.

Witraktor huoltosopimusasiakkaat saavat kaikista huoltosopimuksen ulkopuolisista Expert Checkissä ilmenneistä korjaustöistä -15% työ ja osa-alennuksen.

Huolto suoritetaan valitsemanasi ajankohtana, huomioiden koneesi käyttötunnit. Voit valita sinulle sopivan sopimuslaskutusvälin ja ajankohdan oman taloutesi hallinnan kannalta optimaaliseen aikaan.

*Sopimusta edellyttää myönteinen luottopäätös.