Witraktor huoltopaketit

Huoltopaketit

KIINTEÄHINTAISET HUOLTOPAKETIT TILALLE TOIMITETTUNA TAI TÄYDENPALVELUN WITRAKTOR HUOLTOSOPIMUS!

Witraktor huoltopaketti
sisältää kaikki valmistajan laatimat tuntiperusteisen huoltoohjelman mukaiset huolto-osat ja huolto-ohjeet. Osat huoltopakettiin toimitetaan sinulle haluamanasi ajankohtana, huomioiden koneesi käyttötunnit. Voit valita sinulle sopivan sopimuslaskutusvälin ja ajankohdan oman taloutesi hallinnan kannalta optimaaliseen aikaan, kiinteällä hinnalla. Käytössäsi on lisäksi ammattitaitoinen tekinen tuki.Huolla ja korjaa tänään ja maksa vuoden loppuun mennessä tai huoltosopimuksen mukaisissa erissä. Sopimuksen kesto: vuodeksi kerrallaan*.

Witraktor huoltosopimus – Kaikki mitä koneesi tarvitsee, yhdellä hinnalla.
Witraktor huoltosopimus sisältää kaikki valmistajan laatimat tuntiperusteisen huolto-ohjelman mukaiset huolto-osat ja huoltotyön ammattilaisen suorittamana, kiinteään hintaan. Lisäksi kaikkiin Witraktor huoltosopimuskoneisiin tehdään ilmainen Expert Check! Huolla ja korjaa tänään ja maksa vuoden loppuun mennessä tai huoltosopimuksen mukaisissa erissä. Sopimuksen kesto: 1-2 vuotta kerrallaan.*

Witraktor huoltosopimus aloitetaan aina Expert Checkillä, mikäli koneen ensitarkastuksessa löytyy korjattavaa on kustannukset mahdollista siirtää sopimukselle, jolloin ne voidaan jakaa koko sopimuskaudelle. Mikäli huollon yhteydessä ilmenee lisäkorjaustarpeita on huoltomme yhteydessä asiakkaaseen korjaustöiden suorittamisesta.

Witraktor huoltosopimusasiakkaat saavat kaikista huoltosopimuksen ulkopuolisista Expert Checkissä ilmenneistä korjaustöistä-15% työ ja osa-alennuksen.

Huolto suoritetaan valitsemanasi ajankohtana, huomioiden koneesi käyttötunnit. Voit valita sinulle sopivan sopimuslaskutusvälin ja ajankohdan oman taloutesi hallinnan kannalta optimaaliseen aikaan.

*Sopimusta edellyttää myönteinen luottopäätös.