FarmSight

Me Witraktorilla haluamme varmistaa, että koneesi hienot ominaisuudet ovat käytössäsi keskeytyksettä. FarmSight –palvelupaketin myötä saat koko joukon koulutettuja ammattilaisia tueksesi. Sesongin aikana huolto- ja varaosapuhelimemme päivystää 06.00-22.00 lue lisää tästä.

VALITSE SINULLE SOPIVIN VAIHTOEHTO

John Deere FarmSight™ -Tehokkaampaa maataloutta näköpiirissä!

John Deere FarmSight on toiminnallisuuksiasi parantava palvelukokonaisuus maatilallesi. Sen toiminnot tuovat yhteen koneesi ja John Deeren teknologian ja tarjoaa juuri sinulle kustomoituja palvelukokonaisuuksia. FarmSight palveluratkaisut auttavat sinua samaan käyttöösi kaikki koneitasi koskettavat toiminnallisuudet ja vähän enemmän.

Asentajillamme on käytössään John Deeren Connected Support -etädiagnostiikkatyökalut, joilla he valvovat koneesi moitteetonta toimintaa, ja pystyvät parhaimmillaan ratkaisemaan ongelman nopeasti nykytekniikkaa hyväksi käyttäen. Lisäksi palvelupaketteihin kuuluu koneesi käytön optimointi ja neuvontakäynti tilalla. Pystymme tarjoamaan tarvittaessa myös varakoneen 48 h sisällä, jos työ omalla koneellasi keskeytyy.

Me Witraktorilla olemme koonneet käyttöönne kolme eri palvelukokonaisuutta

Halutessasi voit laajentaa kokonaisuutta vastaaman oman tilasi tarpeita, mikäli Inbase-paketti ei vastaa tarpeitasi. Ota yhteyttä sopimusasiantuntijaasi muutostarpeissa.

InBase

Maksuton InBase-peruspaketti sisältyy jokaiseen myymäämme koneeseen, sillä haluamme varmistaa, että saat perustason palvelut aina käyttöösi.

Premium – 350 €

Pakettiin sisältyy neuvonta tukipuhelimessa seuraavissa asioissa:

Tekninen tuki
John Deere -koneiden käyttö ja säätäminen
Automaattiohjauksen käyttöön liittyvä neuvonta
Työkoneiden ISOBUS -kytkennät John Deere -koneisiin
Peltokartat ja kasvulohkot
operaatiokeskuksen hallinta
Sekä yleiset käyttöön liittyvät ongelmat

Ultimate – 950 € (traktorit) 1500 € (kausikoneet**)

Pakettiin sisältyy kaikki Premium-tason tukipuhelinpalvelut sekä:

Ohjelmistopäivitys kerran vuodessa määräaikaishuollon yhteydessä
Expert Check kauden jälkeinen tarkastus määräaikaishuollon yhteydessä
Asetuksien optimointi / Optimointikäynti
Varakone*

*Varakoneen saat käyttöösi, mikäli konettasi ei saada kuntoon 48 h, palvelu edellyttää että koneella tulee olla konerikko ja keskeytysvakuutus.
**Kausikoneisiin sisältyy aina ensimmäiseksi vuodeksi Ultimate-paketti.