FarmSight

Me Witraktorilla haluamme varmistaa, että koneesi hienot ominaisuudet ovat käytössäsi keskeytyksettä. FarmSight –palvelupaketin myötä saat koko joukon koulutettuja ammattilaisia tueksesi. Sesongin aikana huolto- ja varaosapuhelimemme päivystää 24/7, lue lisää tästä.

VALITSE SINULLE SOPIVIN VAIHTOEHTO

John Deere FarmSight™ -Tehokkaampaa maataloutta näköpiirissä!

John Deere FarmSight on toiminnallisuuksiasi parantava palvelukokonaisuus maatilallesi. Sen toiminnot tuovat yhteen koneesi ja John Deeren teknologian ja tarjoaa juuri sinulle kustomoituja palvelukokonaisuuksia. FarmSight palveluratkaisut auttavat sinua samaan käyttöösi kaikki koneitasi koskettavat toiminnallisuudet ja vähän enemmän.

Asentajillamme on käytössään John Deeren Connected Support -etädiagnostiikkatyökalut, joilla he valvovat koneesi moitteetonta toimintaa, ja pystyvät parhaimmillaan ratkaisemaan ongelman nopeasti nykytekniikkaa hyväksi käyttäen. Lisäksi palvelupaketteihin kuuluu koneesi käytön optimointi ja neuvontakäynti tilalla. Pystymme tarjoamaan tarvittaessa myös varakoneen 48 h sisällä, jos työ omalla koneellasi keskeytyy.