Tietoa meistä

Kun sujuvuus ratkaisee, Wihuri Oy Witraktor on valintasi maatalous- ja ympäristönhoitokoneissa. Olemme B2B-ammattilaisten kumppani, johon voi luottaa. Teemme kaikkemme, että asiakkaamme saavat työnsä tehtyä. Emme palvele vain laadukkaalla valikoimalla, vaan kattavalla jälkimarkkinoinnilla varmistamme onnistumisesi.

Pitkä historiamme konemyynnissä on tehnyt meistä alamme luotetun asiantuntijan, joka tietää asiakkaan tarpeet. Witraktor maahantuo ja myy maailman suurimman metsä- ja maatalouskoneiden valmistajan John Deeren ensiluokkaisia tuotteita. Edustamme John Deeren AG-, Turf-, Golf- ja Home Owner-tuotevalikoimia.

” I Never put my name on a product that does not have the best that is in me”.

John Deere, vuonna 1837

AG-tuotevalikoimassa löydät maataloudessa käytettävät koneet ja laitteet, joissa yhdistyvät tuottavuus, tarkkuus ja mukavuus. Turf-tuotteet tarjoavat tehokkaita ammattileikkureita ja kiinteistötraktoreita viheralueiden hoitoon, ja valikoimaan kuuluvat myös Gator -monikäyttöajoneuvot. Golf-valikoima tarjoaa välineet ja koneet golf- ja urheilukenttien täydelliseen kunnossapitoon. Golf tuotteemme pyrkivät edistyksellisyyteen sekä kehittämään golf-kentän hoitoa. Home Owner -tuotevalikoima sisältää muun muassa ruohonleikkureita loppukuluttajille.

Meille on kunnia-asia, että helpon asioinnin lisäksi palvelemme asiakasta monipuolisesti huolto-, korjaus- ja varaosapalveluillamme. Maan kattavan piirihuoltoverkostomme ammattilaiset ovat apunasi kaikin tavoin.

Witraktor on osa kansainvälistä monialakonserni Wihuria, jolla on vahvat suomalaisjuuret. Wihuri toimii neljällä toimialalla, jotka ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen tukkukauppa ja lentotoiminta. Osana perheyritystä avoimuus, luotettavuus, innovatiivisuus ja kannattavuus ovat meille tärkeitä arvoja, jotka läpäisevät kaikkea toimintaamme.

Wihuri Oy Witraktor

Vaihde 020 510 10
Y-tunnus 2557856-2
Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa etunimi.sukunimi@wihuri.fi