Täsmäviljelyteknologia

Korkean resoluution maanviljely on täällä

Lisää satopotentiaaliasi ja säästä enemmän, tutustu John Deeren tarjoamiin täsmäviljelyratkaisuihin ja löydä maksimipotentiaalisi.

Vastaanottimet ja näytöt tarjoavat laitteistoinfrastruktuurin, jonka avulla voit ottaa täyden hyödyn nykyaikaisesta maanviljelystä ja parantaa liiketoimintasi tuottavuutta. Integroituja ohjausjärjestelmiä on yksinkertaisesta manuaalisesta hallinnasta täysin automaattisiin järjestelmiin.

Reaaliaikaisten tunnistintietojen ja käyttöpaikkakohtaisen dokumentaation avulla saat arvokasta tietoa, joiden avulla pystyt tehostamaan työntekoasi ja säästämään kustannuksissa!

Sekalaista konekantaa varten John Deere tarjoaa ratkaisuja myös muita merkkejä varten, joten voit edelleen nauttia John Deeren ajolinjan ohjauksen ja koneautomaation eduista.

G5Plus CommandCenter™

John Deeren uusi G5Plus CommandCenter™ -näyttö on nyt 3,5 kertaa nopeampi ja sisältää AutoTrac™, Section Control -toiminnot sekä Variable Rate Control -toiminnot – kaikki näkyvät selkeästi 35 % suuremmalla 1080p HD 12,8 tuuman kosketusnäytöllä, jossa on jo entuudestaan tuttu Generation 4 -käyttöliittymä. Hyödyt myös täydestä AEF ISOBUS -yhteensopivuudesta, JDLink™ Connectivitysta, dokumentoinnista ja tietojen synkronoinnista.

Kustannustehokas StarFire™ -vastaanotin

Työskentele tarkemmin kuin koskaan käyttäessäsi StarFire™ 7000 -vastaanotinta. Sen uusi StarFire™-RTK-satelliittisignaali tarjoaa sinulle 2.5 cm tarkkuuden, yli viiden vuoden tarkan toistettavuuden ja nopean alustuksen täyden tarkkuuden saavuttamiseksi.

John Deere Operations Center™ – maksutta käyttöösi

Yhdistä koneesi, operaattorisi ja peltojesi tiedot. Suunnittele työsi ja lähetä tehtäväkohtaiset tiedot suoraan yksittäisille koneille poistaaksesi peltoasetusten viivästykset ja virheet. Luo peltokarttoja ja tuo dataa helposti. Lisäksi jälleenmyyjien asiantuntijat ovat käytettävissä tukemaan sinua maatalouden kestävyyden ja kannattavuuden parantamisessa.

Ammattitaitoinen jälleenmyyntituki

Varustettu laajalla tiedolla ja kokemuksella, olemme valtuutettu jälleenmyyntituki ja auttamme sinua järjestelmien asennuksessa ja opettelussa niiden käyttöä. Sinun luvallasi voimme myös seurata koneitasi vuoden ympäri ja auttaa optimoimaan suorituskykyä.

1-Click-Go-AutoSetup tekee kaikesta sujuvaa

Voit kätevästi aikatauluttaa työtehtäviä John Deere Operations Center™ -alustalla ja lähettää ne langattomasti traktorille. Esivalmistellut työtehtävät ilmestyvät automaattisesti G5/G5Plus CommandCenter™ -näyttöön, kun traktori JDLink™-yhteydellä saapuu pellolle. Vahvista yksityiskohdat yhdellä napsautuksella, ja työ suoritetaan haluamallasi tavalla.

Traktorisi on aina ajan tasalla.

Varustettuina laajalla tiedolla ja kokemuksella jälleenmyyjämme ovat luotettavia kumppaneita auttamaan sinua järjestelmien asennuksessa ja opastamaan niiden käytössä. Sinun luvallasi he voivat myös valvoa koneitasi ympäri vuoden ja auttaa sinua optimoimaan suorituskyvyn.

John Deere -traktoreiden kanssa olet yhteydessä JDLink™:iin heti alusta lähtien ja siitä eteenpäin. Saat proaktiivista jälleenmyyntitukea etähuollon ja käyttäjätuen avulla sekä säännöllisiä langattomia ohjelmistopäivityksiä varmistaaksesi, että traktorisi on aina päivitetty koko sen elinkaaren ajan.

Lue tarkemmin kaikista John Deeren tarjoamista täsmäviljelyratkaisuista

Täsmäviljelyteknologia | John Deere FI