Uusi StarFire™ 7000 -vastaanotin ja signaalit

StarFire™ 7000 -vastaanottimessa on entistä suurempi tarkkuus, nopeampi käyttöönotto ja viiden vuoden toistettavuus. Tämä merkitsee vähemmän laitteistoa, nopeampi palautumisaika katveeseen joutumisen jälkeen ja varmuus siitä, etteivät ohjauslinjasi ja rajasi muutu vuodesta toiseen. Koska tarkkuus ja toistettavuus ovat edellen tärkeimpiä yksittäisten kasvien tarkkuudelle pääsemiseen, StarFire™ 7000:ssä on tehostettu maastokorjausyksikön (TCM) kalibrointiominaisuus. StarFire™ -vastaanottimessa on entistä useampia vaihdettavia osia, mikä tekee sen huollettavuudesta pitkäjänteistä ja taloudellista.

John Deeren uusi StarFireTM 7000 -vastaanotin mahdollistaa helpon aloituksen täsmäviljelylle

StarFire™ 7000- vastaanottin on mahdollista saada integroituna tai jälkiasennettuna. Vastaanotin mahdollistaa RTK:n (reaaliaikaisen kinemaattisen mittauksen) käytön ilman lisälaitteistoa +/- 2,5 cm:n tarkkuudella, ja takaa satelliittiverkon paremman peiton.

Parannettu SF1-signaali

Uuden John Deere SF7000™-vastaanottimen lähtötason SF1-signaalia on paranneltu huomattavasti entiseen verrattuna. StarFire™ 7000-vastaanotin on yhteensopiva neljän eri satelliittijärjestelmän (GPS, GLONASS, BeiDou ja Galileo) lähettämien signaalien kanssa ja havaitsee entistä useampia satelliitteja taivaalla. Näin peittoalue on taatusti parempi ja katvealueet haittaavat toimintaa aiempaa vähemmän.

Kaikkien aikojen paras voimakkuus: SF-RTK-signaali

Maksuton korjaussignaali SF1 on uuden vastaanottimen vakio-ominaisuus, samoin kuin edellistenkin mallien, ja päivitys Radio- tai Mobile RTK:hon on mahdollinen.

Uusi SF-RTK-korjaussignaali tuottaa +/-2,5 cm tarkkuuden satelliitin ohitusten välillä, jolloin nostoaika on jopa 3 kertaa nopeampi kuin aikaisemmassa SF3-signaalia käyttäneessä vastaanotinsukupolvessa. Tullessasi pellolle pääset aloittamaan peltotyöt nopeammin. SF-RTK:ssa on 100% parempi kattavuus, mikä vähentää katvevaikutuksia merkittävästi.
Vaikka SF-RTK-korjaus tuleekin satelliitin kautta, se takaa ajolinjojen toistettavuuden satokaudesta toiseen viiden vuoden ajan, joten voit käyttää samoja ohjauslinjoja yhden kauden sijaan jopa viisi vuotta, jolloin siementen kylvö ja lannoitteiden lisääminen onnistuu tarkasti ilman tarvetta korjata ajolinjoja tai uudelleenkartoittaa rajoja.

RTK-tukiasema ja siirrettävä RTK-asema

SF-RTK:n lisäksi StarFire™ 7000-vastaanotin on edelleen yhteensopiva John Deeren RTK-tukiaseman ja LTE-RTK-modeemin kanssa.

Varkauden esto

StarFire™ 7000-vastaanottimien mukana vakiona kaksi varkaudenestotoimintoa: PIN-turvakoodi ja lukkosarja.

PIN-turvakooditoiminnon avulla voidaan asettaa nelinumeroinn PIN-koodi, jolla laite lukitaan ja avataan, samaan tapaan kuin mobiililaitteissa. Turvakoodin käyttöönoton jälkeen vain PIN-koodin tuntevat käyttäjät voivat käyttää laitetta sen käynnistyttyä.

StarFire™ 7000-yleisvastaanotin voidaan tämän lisäksi suojata mekaanisella lukkosarjalla, joka estää vastaanottimen luvattoman irrottamisen koneesta.

Vastaanotin on saatavana yleis-/kuljetettavana ja integroituna versiona. Integroitu versio asennetaan koneen kattoon tehtaalla, ja yleisvastaanotin sopii joustavaan käyttöön. Sivuissa on uuden käytännölliset kahvat, jotka helpottavat entisestään siirtämistä koneesta koneeseen tai työkoneeseen. Vastaanotin sopii uusiin ja nykyisiin koneisiin, joten sitä voi käyttää koko kalustossa.

Uuden StarFireTM 7000:n voi tilata integroituna versiona uusiin vuoden 2023 X-sarjan leikkuupuimureihin ja puuvillapoimureihin. Se tulee saataville jälkiasennettava yleisratkaisuna talvella 2022/23.

StarFire 7000 -vastaanottimia on nyt saatavilla Witraktorilta.

Ota yhteyttä varaosamyyntiimme tarjousta varten!”