Operations Center

Operations Center kokoaa kaikki tilan hallintatiedot yhteen paikkaan. Helppotajuiset, integroidut työkalut tukevat agronomista päätöksentekoa ja auttavat saamaan pelloiltasi maksimaalisen sadon ja tasaisen laadun huomattavasti pienemmillä tuotantokustannuksilla.

Operation Center -tilin käyttö on maksutonta toiminnan laajuudesta riippumatta.

Ominaisuudet

Suunnittele viljelykierto tulevaa kautta varten rakenteisella yleiskuvauksella, jonka avulla on helppo luoda näytön asetustiedostot ja työkansiot. Tarkista koneiden sijainti ja tila reaaliaikaisesti. Tiedä, milloin työ on valmis, mitä satoa on korjattu ja paljon muuta. Operations Center vähentää puheluita ja antaa sinulle hallinnan. Dokumentoidut tiedot ladataan automaattisesti ohjaamon näytöltä henkilökohtaiselle Operations Center -tilillesi. Kaikki käyttöä koskevat tiedot visualisoidaan helposti ja selkeästi aikajanalle. Kaikki käyttöä koskevat tiedot saa näykville milloin tahansa ja millä tahansa laitteella, jossa on internet-yhteys.

John Deere Operations Centre – Hallitse peltojasi älykkäästi

Täsmäviljelyteknologia

AUTOTRAC™ ONLINE

Yhdistä AutoTrac™ -automaattiohjaus John Deere Operations Centeriin, niin voit valmistella työsi huolellisesti kauden ulkopuolella. Luo, muokkaa tai poista helposti näytön määritystietoja, kuten asiakkaita, tiloja, peltoja ja ajolinjoja sekä paljon muuta. Kaikki traktorin ja Operations Centerin väliseen langattomaan tiedonsiirtoon tarvittava on jo asennettu traktoriin jossa on JDlink™.

  • Rasittaa kuljettajaa vähemmän, minimoi päällekkäinajon ja aukkopaikat
  • Jopa 8%* alhaisemmat tuotantopanoskustannukset – vaihtelee käyttökohteittain
  • Jopa 14%** parempi tuottavuus
  • Pidemmät työpäivät näkyvyyden ollessa heikko
  • Vähemmän maaperän tiivistymistä

Alla olevasta videosta voit ottaa vielä vinkit talteen John Deere Operations Centeriin kirjautumisesta!