Witraktor ja Hirsala Golf solmivat vuosien yhteistyön

Witraktor ja Hirsala Golf ovat sopineet useamman vuoden kestävästä yhteistyöstä.
Yhteistyössä Hirsala Golf saa merkittävät tuotteet ja palvelut käyttöönsä Witraktorin ja Wihuri Oy Teknisen Kaupan valikoimasta ja samalla Hirsala Golf uudistaa konekantaansa John Deere ja Redexim -golfkoneisiin. Witraktor ja John Deere saa merkittävän brändinäkyvyyden ja kumppanin, jolla on samanlaiset arvot kuin Witraktorilla.

Witraktorin John Deere Golf & Turf myyntipäällikkö Teemu Häkkinen kommentoi juuri alkavaa yhteistyötä:

Hirsala Golf on hieno ja arvostettu golf-kenttä pääkaupunkiseudun välittömässä läheisyydessä, joka panostaa vahvasti erilaisiin ympäristöasioihin golf-kentän hoidossa ja on saavuttanutkin GEO-sertifikaatin. Hirsala Golf on hienosti valittu maailman viiden vihreimmän kentän joukkoon. Hirsala Golf sopii täydellisesti myös meidän arvoihimme Wihurilla. Käytämme Wihurilla sanaa ”Frankly Wihuri”. Frankly Wihuri on Wihurin vastuullisuuslinjauksen nimi ja yksi sen neljästä teemasta on planeettamme. Huolehdimme osaltamme luonnon kantokyvystä ja haluamme tarjota tuleville sukupolville planeetan, joka voi paremmin. Pidän Hirsala Golfin tavasta toimia ja olla edelläkävijä golfissa, näin mennään kohti ”vihreämpää” golf-kenttää. Hirsala Golf haluaa panostaa uuteen tekniikkaan, uusien golf-kenttähoitolaitteiden testaamiseen ja tapaan hoitaa golf-kenttää eritavoilla kuin aikaisemmin. Olen erittäin tyytyväinen tähän lopputulokseen ja yhteistyöstä viestitään lisää, kun ensimmäiset koneet on toimitettu keväällä.

Myös Hirsalan Golfin päässä ollaan tyytyväisiä tulevista yhteistyökuvioista.

”Vihreät arvot ja edelläkävijyys kuvaavat hienosti molempien toimijoiden ajattelutapaa tulevasta yhteistyöstä ja ovat olennainen osa sekä Hirsala Golfin että Witraktorin toimintaa. Haluamme Hirsala Golfissa olla pioneereja ja suunnannäyttäjiä golfkenttien ympäristötyössä, ja ratkaisuillamme osaltaan myös kannustaa muitakin toimijoita toimimaan laadukkaasti ja vastuullisesti.”

Hirsala Golf, toimitusjohtaja Jussi Kuusela.

Hirsala Golf on Suomen ensimmäinen kansainvälisen GEO-ympäristösertifikaatin saanut golfkenttä. GEO-sertifikaatti myönnettiin Hirsalalle 2021 jo neljättä kertaa. Vuonna 2010 sertifioitu kenttä on valittu myös muun muassa maailman viiden vihreimmän kentän listalle (Mother Nature Network), ja palkittu Suomen Golfliiton ympäristöpalkinnolla useita kertoja.

”Hirsala Golfille toinen merkittävä arvo on huippulaatu, jonka saavuttamiseen John Deeren ja Redeximin tarjoama kalusto ja Witraktorin sekä Wihuri Oy Teknisen Kaupan tuotteet ja palvelut ovat luonnollinen kumppani. Jotain huippulaadusta ja luotettavuudesta kertoo se, että John Deeren golfkentänhoitokalusto on jo pitkään ollut Yhdysvaltojen PGA Tourin virallinen kumppani ja kaikki Tourin kentät hoidetaan ”vihreillä” koneilla. Tähän voimme luottaa ja olemme varmoja, että Hirsala Golfin jo ennestään huippukuntoista kenttää päästään kehittämään seuraavalle tasolle. ”

Hehkuttaa Hirsala Golfin kenttämestari Janne Lehto.

Tekninen Kauppa on osa kansainvälisesti toimivaa suomalaista Wihuri-konsernia. Tekninen Kauppa aloitti Witraktor -nimellään edustuksen maailman johtavan kehittyneiden tuotteiden ja palveluiden tarjoajan, John Deeren kanssa. John Deeren arvoissa korostuu tinkimättömyys, laatu, sitoutuneisuus ja innovaatio. Näitä edistämme myös Witraktorilla. Yrityksen perustaja John Deere lausui vuonna 1837 seuraavasti: ”I Never put my name on a product that does not have the best that is in me”.

Teemu Häkkinen
Myyntipäällikkö
Wihuri Oy Witraktor
044 272 0176
teemu.hakkinen@wihuri.fi
Jussi Kuusela
Toimitusjohtaja
Hirsala Golf
050 543 3102
jussi.kuusela@hirsalagolf.fi