Nopeasti kuivuvaa rehua aikaa ja kustannuksia säästäen

Nopeammin ja paremmin – vertaansa vailla oleva niitto

Tutustu John Deeren kattavaan, korkean suorituskyvyn niittomurskaimien valikoimaamme.

John Deere -niittomurskainten valikoimassa yhdistyvät verraton leikkausteho ja erittäin tehokas murskaus, mitkä yhdessä takaavat nopeasti kuivuvan rehun. Näin säästyy aikaa ja polttoainetta sekä tuotetaan parempilaatuista rehua. Terien vaihtaminen on viety uudelle tasolle uuden vaihtotyökalun avulla – kulutusta kestävät, pikakiinnitteiset terät säästävät aikaa ja rahaa.

Erikseen mainittakoon myös, että esteeseen osuessaan niittomurskain taittuu automaattisesti ja nostaa aktiivisesti teräpalkin kohteen yli ja asettaa sen takaisin aiempaan leikkuukorkeuteen.

Samoin kuin joustava, polyeteenistä valmistettu sivusuojain on suunniteltu taipumaan rikkoutumatta ja palautumaan esteeseen osumisen jälkeen muotoonsa. Kyseessä on siis aikaa ja kustannuksia säästävä niittomurskain tehokkaaseen rehunkorjuuseen.

Varastossa 2023 kaudeksi heti toimitukseen John Deeren niittomurskaimet C350R, R930R ja R990R.

C350R: Niittomurskain keskitetyllä vetopisteellä

Pärjätäksesi erittäin kilpailuilla markkinoilla sinun täytyy tuottaa parempilaatuista rehua nopeammin ja pienemmin kustannuksin. Keskitetty vetopiste nopeuttaa päisteissä kääntymistä, mikä kasvattaa leikattavaa hehtaarimäärää jopa 15 %

R930R: Perhosniittomurskain karhonyhdistäjällä

Suuret pellot, pieni aikaikkuna? Ratkaisu on R930R: leikkuu, murskaus ja karhotus yhdellä ajolla ja tuloksena on täydellinen rehun laatu. Laajan 9,30 metrin työleveyden lisäksi R930R tarjoaa karhon yhdistämisjärjestelmän, jolla voit yhdistää karhot leikkuun aikana. Suurin mahdollinen tuotto parhaalla rehunlaadulla. Etukoneena F350R tai F310R.

R990R: Perhosniittomurskain

Teksti: R990R: leikkuu ja murskaus yhdellä ajolla ja tuloksena on täydellinen rehun laatu. Suurin mahdollinen tuotto parhaalla rehunlaadulla. Kone on myös kustannustehokas: elinikäisellä voitelulla varustetut teräpalkit eivät tarvitse öljynvaihtoa ja terät on varustettu pikakiinnitysjärjestelmällä, jotka molemmat säästävät aikaa ja rahaa. Etukoneena F350R tai F310R.

Tutustu tehokkaiden niittomurskaintemme tarkempiin tietoihin niittomurskainten tuote-esitteessä.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä lähimpään konemyyjääsi jo tänään tai täytä tarjouspyyntö alta!