John Deere -öljynsuodattimet

Käytä alkuperäisiä John Deeren suodattimia, jotka takaavat koneillesi parhaan mahdollisen suojauksen ja pidentävät komponenttien käyttöikää.

Likainen öljy vaikuttaa moottorin suorituskykyyn negatiivisesti. Moottori joutuu työskentelemään ankarammin ja käyttää samanaikaisesti enemmän polttoainetta. Oikealla huoltovälillä varmistat, että koneesi toimii oikein ja tehokkaasti.

Suodattimet on suunniteltu ja testattu  erikseen jokaiseen käyttökohteeseen. Niiden erinomainen suorituskyky kestää koko vaihtovälin, mikä takaa paremman suorituskyvyn ja voi jopa säästää kustannuksia vähentämällä polttonesteenkulutusta. Suojaa koneinvestointisi käyttämällä vain alkuperäisiä John Deeren suodattimia.

 

POLTTOAINEEN SUODATIN on suunniteltu keräämään ja torjumaan vettä. Tiheät laskokset ja ainutlaatuisesti pinnoitettu sisäpuoli pitävät veden loitolla ja estävät ruosteen muodostumisen sekä mikrobien kasvun, joka voi lisätä polttoaineen kulutusta.

MOOTTORIN ÖLJYNSUODATTIMISSAMME on koko kotelo täytetty suodatinelementillä, jonka rakenteen ansiosta se saa kiinni kaikkein hienovaraisimmatkin saastehiukkaset. Tasaisesti taitettuelementti ja runko, kierre putken keskellä ja tiukat kumitiivisteet takaavat John Deere -suodattimen erinomaisen laadun.

HYDRAULIJÄRJESTELMÄN SUODATTIMET suojaavat suodatinelementin tasaisen ja korkeamman välin ansiosta tehokkaasti vierailta hiukkasilta ja estävät kontaminaatiota. Suodatin kestää hyvin painevaihteluja ja ehkäisee koneen vaurioitumista koko toiminta-ajan ajan.