Täysin uusi John Deere 6R -sarja

Valitse älykkäästi, tee enemmän

Vuonna 2011 lanseeratut John Deere 6R -sarjan traktorit ovat siitä lähtien asettaneet tehokkuusstandardeja sekä peltotyössä että kuljetuksissa kuin myös täsmäviljelyteknologiassa. Tässä kuussa julkistettavat 14 uuden sukupolven entistä älykkäämpää traktoria, joiden tehot ovat 110–250 hv, auttavat kuljettajia vielä enemmän.

Neljään täysin uuteen malliin kuuluvat lisäksi erityisesti sekatiloille tarkoitettu nelisylinterinen 6R 150, ja erityisesti kuljetuksiin suunniteltu kuusisylinterinen 6R 185 viljelijöille ja urakoitsijoille, jotka viettävät enemmän aikaa teillä.

Uuteen mallistoon on myös saatavana lisää vaihteistovaihtoehtoja. AutoQuad™ Plus:n ja portaattoman AutoPowr™-vaihteiston lisäksi asiakkaat voivat nyt valita CommandQuad™-vaihtoehdon nelisylinterisiin malleihin.

Lue lehdistötiedote kokonaisuudessaan

6R AutoSetup-järjestelmä

Uusi AutoSetup-järjestelmä

6R-sarjan uusi avainominaisuus on integroitu 1-Click-Go-AutoSetup-järjestelmä, joka nopeuttaa ja helpottaa traktorin ja työkoneen asetuksia huomattavasti. Kuljettaja voi välttää pelloilla jopa 90 prosenttia näytön napsautuksista, ja traktori on aina täydellisesti säädetty. Kaikki tarvittavat asetukset voidaan suunnitella etukäteen ja hallita pilvessä, mukaan luettuna maataloustiedot, esimerkiksi peltojen rajat, ajolinjan ohjaukset ja käyttöseosmäärät. Kun traktori ylittää pellon rajan, tallennettu profiili on automaattisesti käytettävissä. Jopa tilapäiset kuljettajat voivat olla johdonmukaisesti tarkkoja ja välttää virheet.

E-joystick-ohjain

Toinen uusi ominaisuus on E-joystick-ohjain, joka on erityisen hyödyllinen etukuormaimella työskenneltäessä. Kuljettaja voi määritellä painikkeiden toiminnot vapaasti ja vaihtaa ajosuuntaa helposti suunnanvaihtopainikkeella. Erillinen kädentunnistusjärjestelmä korvaa aiemman turvaläpän. Etukuormaimiin on saatavana dynaaminen punnitusjärjestelmä, jota voidaan käyttää ajon aikana. Asentoon paluu mahdollistaa etukuormaimen asettamisen oikeaan asentoon yhdellä napsautuksella, ja vakain estää kauhan kuorman valumisen.

Älykkyyttä

Uuden 6R-sarjan IPM-älyteho on nimensä mukaisesti älykkäämpi. Tämä tarkoittaa, että IPM-älyteho tuottaa nyt lisähevosvoimia kuljetus- ja voimanottokäytön lisäksi tarvittaessa myös hydrauliikkasovelluksille. Nelisylinteriset mallit tuottavat jopa 20 hv:aa ja kuusisylinteriset mallit jopa 40 hv:aa käytettäessä hydraulisia puhaltimia, pumppuja ja eniten tehoa vaativia hydraulisia työkoneita, esimerkiksi kääriviä paalaimia, lietevaunuja ja kylvökoneita. Uusi StarFire™-satelliittivastaanotin tarjoaa loppuvuodesta 2022 vielä enemmän täsmäviljelytehokkuutta. Valitsevatpa viljelijät minkä korjaussignaalin tarkkuustason hyvänsä, uuden vastaanottimen erinomainen signaalin vakaus tekee sinuun vaikutuksen toimittaessa katvealueilla.

Muotoilu

Uusi muotoilu on uusimpien 6R-sarjan traktorien toinen kohokohta. Konepeitto ja peilit ovat tuttuja John Deeren suuremmista traktoreista, ja nimi- ja numerointijärjestelmä on otettu 7R-, 8R- ja 9R-sarjan malleista. Mallisarjan nimeä 6R seuraa nyt moottorin nimellisteho hevosvoimina.