Uudet 6R -sarjan mallit Suomessa

Suomen ensimmäinen John Deeren 6R -mallin uutuus luovutettiin asiakkaalle 27.09.2022! Koneen Markolle myi huikea konemyyjämme Antti Pylkkönen, jonka toiminta-alue kattaa Pohjois-Savon ja Pohjois-Karjalan.

Marko Mykkänen toimii urakoitsijana Kuopion alueella, työn kuvaan sisältyvät niin niittotyöt, tienhoidot, lokakaivojen tyhjennykset sekä auraus.

Uuden 6R -mallin odotus oli täysin odottamisen arvoista

Haastattelun aikaan urakoitsija Marko Mykkänen oli jo ehtinyt ajamaan uuden karhealla 6R -mallilla niittotöiden parissa jokusen viikon ja palaute koneesta oli positiivista, mikä ei ole ihme – 6R185 -malli kehitetty erityisesti urakoitsijoiden toivomusten pohjalta.

Pitkä historia John Deeren koneiden parissa – ominaisuudet vakuuttaneet vuosi vuodelta

Marko on omistanut vuodesta 1998 asti John Deere -koneita. Vuosien aikana koneet ovat vaihtuneet muutaman otteeseen ja nyt pitkä historia sai jatkoa itselleen tällä John Deeren uutuudella. Kyseinen kone on jo kahdeksas Markon omistama Deere, mistä voi päätellä, että koneiden ominaisuudet ovat vakuuttaneet ainakin tämä urakoitsijan ominaisuuksillaan.

Edellinen Markon omistama Deeren 6155R -traktori täytti kolmisen vuotta ja tunti määrä näytti lukemia, jotka houkuttelivat Mykkästä ostamaan uuden koneen, varsinkin kun 6R 185 täytti urakoitsijan vaatimukset niin tehokkuuden kuin muidenkin ominaisuuksiensa puolesta. Älytehon kanssa jopa 234 hevosvoimaa tuottavan mallin sopii hyvin tieajoon sekä älyominaisuudet tuovat lukuisia mahdollisuuksia.

Pienetkin asiat 6R 185 -mallissa ovat lyhyessä ajassa kiinnittäneet Markon huomion positiivisesti, radion on toiminut tähän mennessä paremmin kuin missään muussa koneessa, lisäksi pyyhkijät ja lasinpesu toimivat mainiosti. Jousitetun istuimen ansioista pitkätkään työpäivät eivät rasita selkää.

”Pari tuhatta tuntia kun vuoteen istuu niin parempihan tuolla on ajaa kun vanhalla autolla’’

Marko Mykkänen

Tämä malli on lisäksi varusteltu uudenlaisella E-joystick-vivulla sekä etukuormaimella, jonka uusiin ominaisuuksiin lukeutuvat vaaka ja automaattiset asennot. Niittotöiden ohessa, Markolle ei ole ollut tarpeen tutustua näihin ominaisuuksiin perusteellisesti, mutta jatkossa niille kuitenkin on tarvetta kun niittotyöt vaihtuvat aurauksiin ja muihin tehtäviin.

Tämä kone tulee varmasti kattamaan kaiken tarvittavan Markolle myös niittotöiden ohessa. 6R täyttää monetkin toiveet, onnea Markolle loisto hankinnasta!

Kuvat: Marko Mykkänen

Tutustu myös muihin ajankohtaisiin tapahtumiin ja kampanjoihin

Yhteystiedot
Tapahtumat
Kampanjat