Wihuri Oy Tekninen kauppa ja Sporttikone aloittavat yhteistyön

Wihuri Oy Tekninen Kauppa ja Sporttikone ovat allekirjoittaneet jälleenmyyntisopimuksen koskien John Deere Turf-tuotteita. Turf-tuotteet sisältävät kuluttaja- ja ammattikäyttöön tarkoitetut ruohonleikkurit, kiinteistötraktorit ja gator lava-ajoneuvot. 

Sporttikone on Varsinais-Suomalainen perheyritys ja monipuolinen täyden palvelun pienkone- ja vapaa-ajanliike, jolla on yhteensä seitsemän toimipistettä Varsinais-Suomen, Uudenmaan ja Lahden alueella. Sporttikoneen myymälät näet tästä.

Wihurin John Deere Golf & Turf myyntipäällikkö Teemu Häkkinen, on erityisen tyytyväinen uuteen yhteistyöhön: ”Olemme tästä alkavasta yhteistyöstä todella innoissamme. Saamme laajalle alueelle paljon alan paikallista tuntemusta, erittäin kovia motivoituneita ammattilaisia pitkällä kokemuksella ja hyvällä maineella. ” 

Olemme todella tyytyväisiä, että saimme John Deeren mukaan muiden huippubrändiemme joukkoon.

Sporttikoneen toimitusjohtaja Pasi Nieminen.

”John Deere antaa meille paljon lisää monipuolisuutta ja mahdollisuuksia niin yksityisille kuluttajille kuin ennen kaikkea alan ammattilaisille.  Henkilökuntamme on jo pitkään haaveillut yhteistyöstä John Deeren kanssa ja hienoa, että asia nyt toteutunut”, kertoo Pasi Nieminen

Lisätietoja:

www.sporttikone.fiwww.witraktor.fiwww.deere.fi