Wihuri Teknisen Kaupan jälkimarkkinoinnissa keskitetään palveluja

Wihuri Teknisen Kaupan Vaasan ja Kempeleen toimipisteet sulkeutuvat, ja niiden toiminnot keskitetään Seinäjoen ja Oulun toimipisteisiin. Tavoitteena on edelleen laadukas asiakaspalvelu koko Suomen alueella.

Jatkossa Wihuri Teknisen Kaupan jälkimarkkinapalvelut keskitetään Pohjanmaalla Seinäjoen toimipisteeseen ja Kempeleen alueen toiminta keskitetään Oulun toimipisteeseen.

Keskittämällä resursseja varmistamme, että asiakaspalvelu pysyy korkeatasoisena Pohjanmaalla ja Pohjois-Pohjanmaalla jatkossakin. Teknisen Kaupan tavoitteena on strategiansa mukaisesti tarjota samat laadukkaat palvelut kaikilla toimipisteillä ympäri Suomen ja paikalliset tarpeet huomioiden”, kertoo jälkimarkkinajohtaja Marko Niemi.

Kempeleen toiminnot aloittavat 1.6.2024 Oulun toimipisteessä osoitteessa Graniittitie 2, 90620 Oulu. Vaasan toiminnot aloittavat 1.5.2024 Seinäjoen toimipisteessä osoitteessa Rengastie 13, 60120 Seinäjoki.

Lisätietoja antaa:  

Marko Niemi
Tekninen Kauppa
Jälkimarkkinajohtaja
+358405470775
marko.k.niemi@wihuri.fi

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on alansa asiantuntija ja tarjoaa kokonaisvaltaista palvelua asiakkaiden liiketoimintojen parantamiseksi. Olemme luotettu yhteistyökumppani, joka edustaa parhaita tuotemerkkejä ympäristönhoidossa, maanrakennuksessa sekä maataloudessa. Palvelemme ammattitaitoisella jälkimarkkinoinnilla ja toimimme sekä Suomessa että kansainvälisesti. Olemme suomalainen perheyritys ja ylpeitä meillä työskentelevästä yli 500 eri alojen asiantuntijasta.

Tekninen Kauppa on osa kansainvälistä Wihuri-monialakonsernia, jolla on vahvat suomalaisjuuret. Wihuri toimii neljällä toimialalla, jotka ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen tukkukauppa ja lentotoiminta. Wihuri-konsernin liikevaihto vuonna 2022 oli noin 2,5 miljardia euroa, ja se työllistää noin 5 500 oman alansa ammattilaista 30 maassa.