John Deere täsmäteknologia – Urheilukenttien hoitoa älyllä

John Deere tarjoaa täsmäteknologiaa kattaa maatalousalan lisäksi viheralueiden, urheilukenttien sekä maisemanhoidon ammattilaisille. Täsmäteknologiaratkaisut koostuvat keskenään synkronoiduista laitteistoista, joiden avulla liiketoiminnan kannattavuutta ja kestävyyttä on helppo seurata. Olet myös aina perillä koneidesi huoltotarpeista.

Ohjaa – lisälaitteet ja seuranta

John Deere -ohjausjärjestelmät vähentävät johdonmukaisesti aukkopaikkoja ja päällekkäisyyksiä. Se minimoi lannotteiden, kemikaalien ja siementen kaltaisten tuotantopanosten kustannukset ja alentaa lisäksi polttoaineen kulutusta.

John Deere -vastaanottimet, -näytöt ja AutoTrac™ tarjoavat laitteistoinfrastuktuurin, jonka avulla voi hyödyntää golf- ja pelikentillä kaivattavaa kriittistä tarkkuutta ja järjestelmän luotettavuutta.

Seuraa – Operations Center™

John Deere Operations CenterTM – Portaalisi visualisoitujen kone- ja työtietojen keräämiseen. Se kerää faktat puolestasi ja näyttää ne kaikki tiedot yhdellä silmäyksellä.

Operations CenterTM yhdistää sinut koneisiisi ja toimintoihisi yhdestä keskeisestä paikasta ja mahdollistaa saumattoman tietojen vaihdon John Deere -kumppaniesi, urakoitsijoiden tai muiden luotettujen osapuolten kanssa.

Tutustu tarkemmin