Apua silloin kuin sitä tarvitset – sesongin aikainen puhelin päivystys FarmSight-sopimusasiakkaille

Me Witraktorilla haluamme varmistaa, että koneesi hienot ominaisuudet ovat käytössäsi keskeytyksettä. FarmSight –palvelupaketin myötä saat koko joukon koulutettuja ammattilaisia tueksesi kasvukaudelle vain puhelinsoiton päähän.

Sesongin aikainen päivystys kello 06.00-22.00:

15.4.-31.8.2024

FarmSight -päivystyspuhelinnumero on tarkoitettu yksinoikeudella FS-sopimuksen yhteyshenkilöille, puhelinpäivistys sisältyy Select-, Permium, ja Ultimate-palvelupaketteihin. Päivystyspuhelinnumero on jaettu FS-sopimuskontakteille henkilökohtaisesti.

Varmista että saat apua silloin kuin sitä eniten tarvitset – FarmSight palvelupaketteja on luotu kolme kokonaisuutta, joista voit valita itsellesi parhaimman vaihtoehdon. Inbase-palvelupaketti on FarmSight kokonaisuuksista ilmainen ja kuuluu jokaisen John Deere -koneen omistajan peruspakettiin. Muihin palvelukokonaisuuksiin voit tutustua tästä.

FarmSight Ultimate -palvelupaketti on laajin kokonaisuus ja sen sisältää muun maussa kokonaisvaltaisen käyttötuen, varakoneen sekä Expert Checkin jälkeiset tarkastukset.

FarmSight päivystyspuhelin numero ilmoitetaan kaikille FarmSight palvelusopimuksen yhteyshenkilöille henkilökohtaisesti.